top of page
DSC_2286.JPG
DSC_2720.JPG
DSC_2674_defaced.jpg
self defense kids 9.jpg
self defense kids 5.jpg
self defense kids 6.jpg
self defense kids 1.JPG
self defense kids.jpg
self defense kids 2.jpg
self defense kids 7.jpg
kung fu kids 3.jpg
kung fu kids.jpg
kung fu kids 4.jpg
IMG_20221222_184657.jpg
IMG_20221222_183912.jpg
IMG_20221222_183638.jpg
IMG_20221222_182926.jpg
IMG_20221222_183344_3.jpg
IMG_20221222_182719.jpg
IMG_20221222_182655.jpg
IMG_20221222_181404.jpg
IMG_20221222_182436.jpg
IMG_20221222_182653.jpg
IMG_20221222_180859.jpg
IMG_20221222_180742.jpg
IMG_20221222_175658.jpg
IMG_20221222_180303.jpg
IMG_20221222_175328.jpg
IMG_20221222_174537.jpg
IMG_20221222_180145.jpg
IMG_20221222_174055.jpg
IMG_20221222_174642.jpg
IMG_20221221_184220.jpg
Kung Fu Kids (Παιδικό): Portfolio

KIDS' KUNG FU

ΔΥΝΑΜΙΚΗ 

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο τρόπος επίλυσης δυσκολιών ή ακόμα και συγκρούσεων που καλούνται τα παιδιά μας να διαχειριστούν στην καθημερινότητά τους αλλά και ο έλεγχος της επιθετικής συμπεριφοράς είναι η βάση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοάμυνας. Αυτή ακριβώς τη βάση καλλιεργούν οι σχολές μας μέσω της τέχνης του Wing Tzun Kung Fu. Σκοπός της τέχνης είναι η αμοιβαία ανάπτυξη και όχι η επιβεβαίωση του εαυτού μας εις βάρος του άλλου.

Στο παιδικό τμήμα δεχόμαστε παιδιά από 4 έως και 12 ετών. Στα πιο μικρά παιδιά η προσέγγιση στη τέχνη του Wing Tzun Kung Fu πραγματοποιείται με βάση το παιχνίδι. Ένα περιβάλλον γεμάτο διασκέδαση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκμάθηση τεχνικών Kung Fu με τον ευχάριστο τρόπο που βοηθάει στην ενίσχυση της ικανότητά τους να μάθουν, και συνεπώς να αρχίζουν να διδάσκονται την πλευρά των πολεμικών τεχνών.

Στο παιδικό πρόγραμμα των σχολών μας προωθούμε:

τη συνεργασία, ώστε να βοηθάμε τα παιδιά να μάθουν την ομαδικότητα,

• την καλή συμπεριφορά,

• την θετική στάση στη ζωή,

• τη φυσική άσκηση και σωματική ευεξία,

• τον συντονισμό κινήσεων,

• τεχνικές αυτοάμυνας, με σκοπό ο μαθητής να μαθαίνει πώς μπορεί να προστατεύει τον εαυτό του σε δύσκολες συνθήκες ή σε καταστάσεις επίθεσης,

• την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση,

• την αυτοσυγκέντρωση των μαθητών,

• την πειθαρχία,

• το σεβασμό και την αποδοχή.


Όταν το μυαλό είναι συγκεντρωμένο, ήρεμο και γεμάτο θετικότητα τα παιδιά μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα απ’ ότι πιστεύουν ότι είναι ικανά. Μαθαίνουν, πως για να δημιουργήσουν κάτι καλό, πρέπει να δουλέψουν αρμονικά με το περιβάλλον και με τους άλλους γύρω τους. Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της αρμονικής εξέλιξης του κάθε παιδιού είναι στόχος όλων μας.


Οι αρχές που διδάσκουμε στο μάθημα, είναι: •η αυτοπειθαρχία, 

•ο αμοιβαίος σεβασμός,

 •η συνεργασία και

 •ο σεβασμός για μια ισορροπημένη ζωή. Αυτό είναι το σημαντικότερο που μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά μας μέσω της ενασχόλησής τους με το Wing Tzun Kung Fu.


Σε μια προσπάθεια να εξελίξουμε τον τρόπο της διδασκαλίας μας στους μαθητές των προσχολικών, σχολικών και εφηβικών τμημάτων, εμπλουτίζουμε το θεωρητικό μας υπόβαθρο και παρέχουμε γνώσεις και εξειδικευμένη πρακτική άσκηση σε αυτούς τους μαθητές, σε τομείς όπως:


Η σχέση του παιδιού με το παιχνίδι: εισαγάγουμε την έννοια του παιχνιδιού, των κανόνων, της συνεργασίας, των ορίων, του σεβασμού.

Παιδί & ομαδικό παιχνίδι.

• Γυμναστική παιδιών προσχολικής ηλικίας.

• Κίνηση & παιχνίδι: εξέλιξη της κίνησης μέσα από το παιχνίδι.

• Παιχνίδι & διαχείριση θυμού: τρόποι που το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να διαχειριστούν το θυμό τους.

• Παιχνίδι & αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση: τρόποι που το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των παιδιών.

Kung Fu Kids (Παιδικό): About
Kung Fu Kids (Παιδικό): Pro Gallery
Kung Fu Kids (Παιδικό): Pro Gallery

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ 

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Η συμμετοχή του παιδιού σας σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Wing Tzun είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσει τα οφέλη αυτής της αρχαίας πολεμικής τέχνης. Από τις δεξιότητες αυτοάμυνας μέχρι την πειθαρχία, την συγκέντρωση, τη φυσική κατάσταση, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της κοινότητας, το Wing Chun προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα του παιδιού σας και να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Wing Tzun!

Τηλ.:  6945 053 728

( Μπλεκος Ηλίας )

wing tzun kung fu.png
Kung Fu Kids (Παιδικό): Apply Now

ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN;

Το Wing Tzun είναι μια παραδοσιακή κινεζική πολεμική τέχνη που επικεντρώνεται σε πρακτικές τεχνικές αυτοάμυνας, αποτελεσματικές κινήσεις και χρήση της ενέργειας του αντιπάλου εναντίον τους. Δίνει έμφαση στη μάχη από κοντά, την απλότητα και την αμεσότητα.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Από 4 ετών τα παιδιά είναι σε θέση να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Στην ηλικία αυτή  η προσέγγιση στη τέχνη του Wing Tzun Kung Fu πραγματοποιείται με βάση το παιχνίδι.
Ένα περιβάλλον γεμάτο διασκέδαση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκμάθηση τεχνικών Kung Fu με τον ευχάριστο τρόπο που βοηθάει στην ενίσχυση της ικανότητά τους να μάθουν.

ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Ναι, το Wing Tzun είναι κατάλληλο για παιδιά. Προσφέρει ένα δομημένο και ασφαλές περιβάλλον μάθησης που προάγει τη φυσική κατάσταση, την αυτοπειθαρχία και την ανάπτυξη του χαρακτήρα. Οι τεχνικές μπορούν να προσαρμοστούν για να προσαρμόσουν την ηλικία και το επίπεδο δεξιοτήτων των παιδιών.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕAΣΕΙ ΤΟ WING TZUN ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ;

Το Wing Tzun προωθεί θετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς όπως αυτοπειθαρχία, σεβασμός για τους άλλους, αυτοέλεγχος και βελτιωμένες δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα αίσθημα ευθύνης και μια ισορροπημένη νοοτροπία.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?

Ναι μπορεί το παιδί σας να συμμετάσχει σε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

Ναι το παιδί θα συμμετάσχει σε εξετάσεις.  (Ζώνες επιβράβευσης)
Οι εξετάσεις για ζώνη είναι μια διαδικασία που έχει σκοπό οι μαθητές να μάθουν πώς να έχουν επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Επίσης το παιδί θα διδαχθεί πώς σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι ηγέτες.Τα παιδιά έχουν δυσκολία να θέσουν μακροπρόθεσμους στόχους και αυτό οφείλεται στην ηλικία τους. Έτσι ο μακροπρόθεσμος στόχος επιτυγχάνεται στοχέυοντας σε μικρότερα διαστήματα (ζώνες).
Κάθε φορά που το παιδί παίρνει μία νέα ζώνη, θέτουμε αμέσως τα βλέμματά μας στην επόμενη ζώνη δίνοντας έτσι στα παιδιά μία σταθερή δράση μέχρι να επιτύχουν τους πολλούς μεγάλους στόχους.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τα παιδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να οικοδομήσουμε την αυτοπεποίθηση τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;

Τα μαθήματά μας ακολουθούν ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών που εισάγει τις τεχνικές Wing Tzun προοδευτικά, διασφαλίζοντας μια σταδιακή διαδικασία μάθησης για τα παιδιά. Εστιάζουμε σε θεμελιώδεις κινήσεις, φόρμες, ασκήσεις συνεργατών και πρακτικές εφαρμογές. Η πρόοδος αξιολογείται μέσω τακτικών αξιολογήσεων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ;

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια στις σχολές μας. Διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιείται κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και έχουμε κατευθυντήριες γραμμές και πρωτόκολλα ασφαλείας για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο τραυματισμών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ;

Προσφέρουμε ευκαιρίες στους μαθητές να συμμετέχουν σε επιδείξεις, αγώνες και εκδηλώσεις για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Ωστόσο, η κύρια εστίασή μας είναι στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ;

Η δομή των τιμών και των πληρωμών μας μπορεί να συζητηθεί αυτοπροσώπως. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της διδασκαλίας και τους παρεχόμενους πόρους.

Kung Fu Kids (Παιδικό): FAQ
Kung Fu Kids (Παιδικό): Blog2 Custom Feed
bottom of page