top of page
Kung Fu Teens (Εφηβικό): Pro Gallery

WING TZUN TEENS ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ο τρόπος επίλυσης δυσκολιών ή ακόμα και συγκρούσεων που καλούνται τα παιδιά μας να διαχειριστούν στην καθημερινότητά τους αλλά και ο έλεγχος της επιθετικής συμπεριφοράς είναι η βάση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοάμυνας. Αυτή ακριβώς τη βάση καλλιεργούν οι σχολές μας μέσω της τέχνης του Wing Tzun Kung Fu. Σκοπός της τέχνης είναι η αμοιβαία ανάπτυξη και όχι η επιβεβαίωση του εαυτού μας εις βάρος του άλλου.
Στο εφηβικό τμήμα, από 11 ετών, η εξάσκηση έχει σαν βάση τις τεχνικές.
Στο εφηβικό πρόγραμμα των σχολών μας προωθούμε: 
τη συνεργασία, ώστε να βοηθάμε τα παιδιά να μάθουν την ομαδικότητα,
την καλή συμπεριφορά,
την θετική στάση στη ζωή,
Κίνηση & παιχνίδι: εξέλιξη της κίνησης μέσα από το παιχνίδι.
Παιχνίδι & διαχείριση θυμού: τρόποι που το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να διαχειριστούν το θυμό τους.
Παιχνίδι & αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση: τρόποι που το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των παιδιών.
Στο εφηβικό τμήμα,  η εξάσκηση έχει σαν βάση τις τεχνικές.
τη φυσική άσκηση και σωματική ευεξία,
τον συντονισμό κινήσεων,
τεχνικές αυτοάμυνας, με σκοπό ο μαθητής να μαθαίνει πώς μπορεί να προστατεύει τον εαυτό του σε δύσκολες συνθήκες ή σε καταστάσεις επίθεσης,
την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση,
την αυτοσυγκέντρωση των μαθητών,
την πειθαρχία, το σεβασμό και την αποδοχή.
Όταν το μυαλό είναι συγκεντρωμένο, ήρεμο και γεμάτο θετικότητα τα παιδιά μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα απ’ ότι πιστεύουν ότι είναι ικανά. Μαθαίνουν, πως για να δημιουργήσουν κάτι καλό, πρέπει να δουλέψουν αρμονικά με το περιβάλλον και με τους άλλους γύρω τους. Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της αρμονικής εξέλιξης του κάθε παιδιού είναι στόχος όλων μας.
Οι αρχές που διδάσκουμε στο μάθημα, είναι η αυτοπειθαρχία, ο αμοιβαίος σεβασμός, η συνεργασία και ο σεβασμός για μια ισορροπημένη ζωή. Αυτό είναι το σημαντικότερο που μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά μας μέσω της ενασχόλησής τους με το Wing Tzun Kung Fu.

Kung Fu Teens (Εφηβικό): About
wing tzun kids.jpg
Kung Fu Teens (Εφηβικό): Image

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ 

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Η συμμετοχή του παιδιού σας σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Wing Tzun είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσει τα οφέλη αυτής της αρχαίας πολεμικής τέχνης. Από τις δεξιότητες αυτοάμυνας μέχρι την πειθαρχία, την συγκέντρωση, τη φυσική κατάσταση, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της κοινότητας, το Wing Chun προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα του παιδιού σας και να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του Wing Tzun!

Τηλ.:  6945 053 728

( Μπλεκος Ηλίας )

wing tzun kung fu.png
Kung Fu Teens (Εφηβικό): Apply Now

ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN;

Το Wing Tzun είναι μια παραδοσιακή κινεζική πολεμική τέχνη που επικεντρώνεται σε πρακτικές τεχνικές αυτοάμυνας, αποτελεσματικές κινήσεις και χρήση της ενέργειας του αντιπάλου εναντίον τους. Δίνει έμφαση στη μάχη από κοντά, την απλότητα και την αμεσότητα.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Από 4 ετών τα παιδιά είναι σε θέση να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Στην ηλικία αυτή  η προσέγγιση στη τέχνη του Wing Tzun Kung Fu πραγματοποιείται με βάση το παιχνίδι.
Ένα περιβάλλον γεμάτο διασκέδαση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκμάθηση τεχνικών Kung Fu με τον ευχάριστο τρόπο που βοηθάει στην ενίσχυση της ικανότητά τους να μάθουν.

ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Ναι, το Wing Tzun είναι κατάλληλο για παιδιά. Προσφέρει ένα δομημένο και ασφαλές περιβάλλον μάθησης που προάγει τη φυσική κατάσταση, την αυτοπειθαρχία και την ανάπτυξη του χαρακτήρα. Οι τεχνικές μπορούν να προσαρμοστούν για να προσαρμόσουν την ηλικία και το επίπεδο δεξιοτήτων των παιδιών.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕAΣΕΙ ΤΟ WING TZUN ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ;

Το Wing Tzun προωθεί θετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς όπως αυτοπειθαρχία, σεβασμός για τους άλλους, αυτοέλεγχος και βελτιωμένες δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα αίσθημα ευθύνης και μια ισορροπημένη νοοτροπία.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?

Ναι μπορεί το παιδί σας να συμμετάσχει σε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

Ναι το παιδί θα συμμετάσχει σε εξετάσεις.  (Ζώνες επιβράβευσης)
Οι εξετάσεις για ζώνη είναι μια διαδικασία που έχει σκοπό οι μαθητές να μάθουν πώς να έχουν επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Επίσης το παιδί θα διδαχθεί πώς σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι ηγέτες.Τα παιδιά έχουν δυσκολία να θέσουν μακροπρόθεσμους στόχους και αυτό οφείλεται στην ηλικία τους. Έτσι ο μακροπρόθεσμος στόχος επιτυγχάνεται στοχέυοντας σε μικρότερα διαστήματα (ζώνες).
Κάθε φορά που το παιδί παίρνει μία νέα ζώνη, θέτουμε αμέσως τα βλέμματά μας στην επόμενη ζώνη δίνοντας έτσι στα παιδιά μία σταθερή δράση μέχρι να επιτύχουν τους πολλούς μεγάλους στόχους.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τα παιδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να οικοδομήσουμε την αυτοπεποίθηση τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;

Τα μαθήματά μας ακολουθούν ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών που εισάγει τις τεχνικές Wing Tzun προοδευτικά, διασφαλίζοντας μια σταδιακή διαδικασία μάθησης για τα παιδιά. Εστιάζουμε σε θεμελιώδεις κινήσεις, φόρμες, ασκήσεις συνεργατών και πρακτικές εφαρμογές. Η πρόοδος αξιολογείται μέσω τακτικών αξιολογήσεων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ;

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια στις σχολές μας. Διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιείται κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και έχουμε κατευθυντήριες γραμμές και πρωτόκολλα ασφαλείας για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο τραυματισμών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ;

Προσφέρουμε ευκαιρίες στους μαθητές να συμμετέχουν σε επιδείξεις, αγώνες και εκδηλώσεις για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Ωστόσο, η κύρια εστίασή μας είναι στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ;

Η δομή των τιμών και των πληρωμών μας μπορεί να συζητηθεί αυτοπροσώπως. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της διδασκαλίας και τους παρεχόμενους πόρους.

Kung Fu Teens (Εφηβικό): FAQ
Kung Fu Teens (Εφηβικό): Blog2 Custom Feed
bottom of page