top of page

ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

Απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις
(Παιδικό Τμήμα)

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN;

Το Wing Tzun είναι μια παραδοσιακή κινεζική πολεμική τέχνη που επικεντρώνεται σε πρακτικές τεχνικές αυτοάμυνας, αποτελεσματικές κινήσεις και χρήση της ενέργειας του αντιπάλου εναντίον τους. Δίνει έμφαση στη μάχη από κοντά, την απλότητα και την αμεσότητα.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Από 4 ετών τα παιδιά είναι σε θέση να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Στην ηλικία αυτή  η προσέγγιση στη τέχνη του Wing Tzun Kung Fu πραγματοποιείται με βάση το παιχνίδι.
Ένα περιβάλλον γεμάτο διασκέδαση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκμάθηση τεχνικών Kung Fu με τον ευχάριστο τρόπο που βοηθάει στην ενίσχυση της ικανότητά τους να μάθουν.

ΕIΝΑΙ ΤΟ WING TZUN ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Ναι, το Wing Tzun είναι κατάλληλο για παιδιά. Προσφέρει ένα δομημένο και ασφαλές περιβάλλον μάθησης που προάγει τη φυσική κατάσταση, την αυτοπειθαρχία και την ανάπτυξη του χαρακτήρα. Οι τεχνικές μπορούν να προσαρμοστούν για να προσαρμόσουν την ηλικία και το επίπεδο δεξιοτήτων των παιδιών.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕAΣΕΙ ΤΟ WING TZUN ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ;

Το Wing Tzun προωθεί θετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς όπως αυτοπειθαρχία, σεβασμός για τους άλλους, αυτοέλεγχος και βελτιωμένες δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα αίσθημα ευθύνης και μια ισορροπημένη νοοτροπία.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?

Ναι μπορεί το παιδί σας να συμμετάσχει σε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

Ναι το παιδί θα συμμετάσχει σε εξετάσεις.  (Ζώνες επιβράβευσης)
Οι εξετάσεις για ζώνη είναι μια διαδικασία που έχει σκοπό οι μαθητές να μάθουν πώς να έχουν επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Επίσης το παιδί θα διδαχθεί πώς σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι ηγέτες.Τα παιδιά έχουν δυσκολία να θέσουν μακροπρόθεσμους στόχους και αυτό οφείλεται στην ηλικία τους. Έτσι ο μακροπρόθεσμος στόχος επιτυγχάνεται στοχέυοντας σε μικρότερα διαστήματα (ζώνες).
Κάθε φορά που το παιδί παίρνει μία νέα ζώνη, θέτουμε αμέσως τα βλέμματά μας στην επόμενη ζώνη δίνοντας έτσι στα παιδιά μία σταθερή δράση μέχρι να επιτύχουν τους πολλούς μεγάλους στόχους.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τα παιδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να οικοδομήσουμε την αυτοπεποίθηση τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;

Τα μαθήματά μας ακολουθούν ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών που εισάγει τις τεχνικές Wing Tzun προοδευτικά, διασφαλίζοντας μια σταδιακή διαδικασία μάθησης για τα παιδιά. Εστιάζουμε σε θεμελιώδεις κινήσεις, φόρμες, ασκήσεις συνεργατών και πρακτικές εφαρμογές. Η πρόοδος αξιολογείται μέσω τακτικών αξιολογήσεων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ;

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια στις σχολές μας. Διασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιείται κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και έχουμε κατευθυντήριες γραμμές και πρωτόκολλα ασφαλείας για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο τραυματισμών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ;

Προσφέρουμε ευκαιρίες στους μαθητές να συμμετέχουν σε επιδείξεις, αγώνες και εκδηλώσεις για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Ωστόσο, η κύρια εστίασή μας είναι στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ;

Η δομή των τιμών και των πληρωμών μας μπορεί να συζητηθεί αυτοπροσώπως. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της διδασκαλίας και τους παρεχόμενους πόρους.

Συχνές ερωτήσεις (Παιδικό Τμήμα): FAQ
bottom of page